slideshow11

16 juni 2020

ontmoetingstafel01Afgelopen week is in opdracht van Staatsbosbeheer bij het Leersumse Veld een 'ontmoetingstafel' geplaatst. Deze bijzondere tafel van maar liefst 5,50 meter lang heeft aan de padzijde vier plekken waar rolstoelgebruikers zonder problemen kunnen plaatsnemen. De tafel staat aan het eind van de 'natuur zonder drempels route' die drie kilometer door het mooie Leersumse Veld loopt.

Het rolstoelpad bij het Leersumse Veld is vorig jaar juni officieel geopend, na een crowdfundingactie die door boswachter Corien Koreman was gestart. Die actie leverde z√≥veel belangstelling op, dat er ook nog een bedrag beschikbaar was om een mooie rolstoelvriendelijke picknick-/ontmoetingstafel te plaatsen. Binnenkort wordt de ondergrond van de tafel nog ge√ęgaliseerd, zodat iedereen gemakkelijk aan de tafel kan plaatsnemen, kan picknicken en andere mensen kan ontmoeten. 

De tafel is geleverd door Tenso in Zeist.

 

ontmoetingstafel02

ontmoetingstafel03

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds