12.
Lage Vuursche - Baarn
van west naar oost
6,2 km

45.1 Na 200 meter (2 minuten) op de Dorpstraat bij Y-595 rechtsaf, voor de kerk langs, Hoge Vuurscheweg. Je loopt op een drukke weg waar hard gereden kan worden. Rechts is een berm waar je kan lopen. In de berm staan bomen waardoor je soms even op de rijbaan moet lopen.
45.2 Daar waar de weg naar links buigt begint een hekwerk. Ga rechts van het (achter) hekwerk lopen. Dit is veiliger. Volg het fietspad na het hekwerk (Y-20016).
45.3 Na 100 m (1 minuut) steek je een asfaltweg over. Blijf het fietspad volgen. De asfaltweg buigt rechtsaf. Het fietspad loopt nu langs een bosweg (de Zevenlindenweg). Dit fietspad kan in de zomer druk zijn.
45.4 Na 2 kilometer (20 minuten) bereik je camping de Zeven Linden.
46.1 Na de Camping is de weg geasfalteerd en kan het druk zijn. Loop over het fietspad tot de Hilversumsestraatweg.
46.2 Steek de Hilversumsestraatweg over. Dit is een drukke provinciale weg zonder verkeerslichten. De kruising bestaat uit een rustige ventweg, een trottoir, een rijbaan, middengeleider, een rijbaan en een trottoir.
47.1 Na 20 meter sla je rechtsaf en ga je op de rijbaan van de ventweg lopen. Dit is een rustige doodlopende weg.
47.2 Na 200 meter (2 minuten) bij Y-21295 linksaf loop je op een bosweg met een fietspad (de Domlaan).
47.3 Na 1 kilometer (vlak voor het spoor) rechtsaf over fietspad of bospad doorlopen tot de Amsterdamsestraatweg.
47.4 Vlak voor de Amsterdamsestraatweg rechts aan houden en niet naar beneden onder de weg doorlopen. Op de Amsterdamsestraatweg rechts het fietspad volgen.
47.5 Na 250 meter (2 minuten) links oversteken via het fietspad. De Amsterdamsestraatweg is een drukke straat. De oversteek bestaat uit een middengeleider, een rijbaan, een middengeleider, een rijbaan, een middengeleider, een fietspad en een trottoir. Op het trottoir linksaf en na 10 meter rechtsaf de Prinses Marielaan.
47.6 De Prinses Marielaan is een rustige straat zonder voetpaden. Na 250 meter is een splitsing en buigt de Prinses Marielaan naar rechts. Prinses Marielaan vervolgen tot voorbij station Baarn.