slideshow11

23 april 2014
Bestuur G & H bij BartimeusOp woensdag 23 april jl. bracht het bestuur van Kenniscentrum Groen & Handicap een bezoek aan de historische moestuin op het terrein van Bartimeus in Doorn. In de historische moestuin met het rosarium is er voor elk wat wils.

Bewoners van Bartiméus werken in de tuin samen met medewerkers en vrijwilligers van Bartiméus. Bezoekers kunnen genieten van de natuur en koffie en thee met iets lekkers. Naast genieten van de tuin met een kopje koffie en thee is het ook mogelijk om verse producten te kopen. U kunt er bijvoorbeeld zelf fruit, sperciebonen en bloemen plukken. Ook kinderen mogen plukken en spelen op de grasvelden.Een echte aanrader voor een heerlijk dagje uit.

20140423b

 

Lees meer op de website van Bartimeus.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds