slideshow11

Nieuwe scootmobielroutes beschikbaar op de Sallandse Heuvelrug en langs de Regge

24 juli 2013
Er zijn in Overijssel twee nieuwe scootmobielroutes ontwikkeld: over het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en langs de Regge. Deze routes zijn speciaal ontwikkeld voor de scootmobiel. Er is namelijk rekening gehouden met de fietspaden en de afstand van de route.

 

De route is samengesteld uit twee korte routes. De eerste route loopt door het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en is 21 kilometer lang. De tweede scootmobielroutes laat de rivier de Regge zien en de verrassende Boksloot. Het dorp Hellendoorn zorgt voor een mooie afwisseling. Deze route is 24 kilometer. De route kost 1,75 euro. De routes zijn ontwikkeld aan de hand van het fietsknooppuntensysteem. Dit biedt u de mogelijkheid om de route nog aan te passen naar uw eigen wensen. De routes zijn verkrijgbaar bij de VVV.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds