slideshow11

Rondleiding voor blinden en slechtzienden over het Lange Voorhout in Den Haag

3 juli 2013
Ook dit jaar worden er weer rondleidingen speciaal voor blinden en slechtzienden georganiseerd. Hierbij kunnen zoveel mogelijk beelden worden aangeraakt. Inclusief een gezamenlijke inleiding en eventuele nabespreking duurt de rondleiding ongeveer 2 uur.

 

Zodra de data van deze rondleidingen bekend zijn worden ze gepubliceerd op www.rondleidingen.net/blindenrondleiding.html 

Wijze van aanmelden voor de rondleidingen voor blinden en slechtzienden:
Stuur een email met uw contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (graag uiterlijk de vrijdag vóór de desbetreffende rondleiding) en vergeet niet te melden met hoeveel mensen u komt. Zorgt u, indien nodig, graag zelf voor een begeleider.

Overige gegevens:
Startpunt: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag
Deelnamekosten: 4 euro per persoon
Voor overige info: www.rondleidingen.net 

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds