slideshow11

foto nieuw bestuurslid

Via de Richtlijn voor toegankelijkheid parken en groenvoorzieningen, kunt u inzien waar volgens Kenniscentrum Groen en Handicap parken en groenvoorzieningen aan moeten voldoen om toegankelijk te zijn voor mensen met een beperking. Deze link betreft de korte versie van de richtlijn, en is tot stand gekomen naar aanleiding van een enquĂȘte die G&H heeft gehouden onder personen met een beperking.
Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds