slideshow11

14 maart 2024

Staatsbosbeheer Sallandse Heuvelrug wil voor bezoekers met een mobiele beperking een elektrische rolstoel met ballonbanden aanschaffen. Deze rolstoel de E-Jutter Wombat, stelt mensen in staat zelfstandig het natuurgebied te ontdekken.

Omdat staatsbosbeheer met financiƫle malaise worstelt, wordt er een beroep gedaan op iedereen die deze aanschaf een warm hart toedraagt. Met uw (kleine) donatie zijn de gepassioneerde medewerkers van SBB Sallandse Heuvelrug enorm geholpen! Doet u ook mee?

Aanklikken foto SBB-Wombat

 Klik op de foto voor meer informatie

 

 

 

 

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds