slideshow11

Strandrolstoel

Goed nieuws voor gehandicapte vakantiegangers naar Griekenland. Op meer dan 100 Griekse stranden kunt u nu gebruik maken van de Seatrac.
Meer informatie over dit hulpmiddel en de locaties is te vinden op https://seatrac.gr/en/

Op een rails gaat u op een stoel het water in en kunt u er ook weer uitkomen. U bedient zelf het geheel met een controller in een waterdicht zakje. Die is te leen bij een winkeltje of taverna in de buurt of bel +302610876000. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eerder genoemd telefoonnummer is een eigen remote controller tegen betaling te ontvangen.

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds