slideshow11

Week van de Toegankelijkheid21 september 2021
Op maandagmiddag 4 oktober opent Ieder(in) vanaf 12.00 uur officieel de Week van de Toegankelijkheid 2021. In een gevarieerd programma van ruim een uur laten landelijke en lokale organisaties die zelf meedoen aan de Week ons zien wat zij doen om Nederland meer toegankelijk te maken.

  • Het Nationale Theater 
  • LFB Hilversum
  • Platform Leeuwarden
  • De Nederlandse Dansdagen
  • Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst
  • Vereniging Nederlandse Gemeenten

Muziek mét muziektolken
Net als vorig jaar luisteren we de opening op met muziek. En net als vorig jaar doen we dat samen met de muziektolken Mirjam Stolk en Theo Stoop. Tijdens de opening van 2020 waren zij een daverend succes. Was je er vorig jaar niet bij? Of wel, en wil je ze nog wel een keer in actie zien? Kom dan zeker naar de opening.

Livestream
De online opening komt live vanuit het kantoor van Ieder(in). De livestream is voorzien van tolk Nederlandse Gebarentaal en ondertiteling en tijdens de uitzending beschrijven we zoveel mogelijk de beelden in gesproken woord.

Ga naar www.weekvandetoegankelijkheid.nl/opening2021 (pagina is nu nog niet online).

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds