slideshow11

17 april 2021

Openbaar toilet

Voor mijn master ben ik onderzoek aan het doen naar openbare toiletten in Nederland. Ik heb een survey opgesteld om vast te stellen waar mogelijke knelpunten liggen in het gebruik van openbare toiletten (en waar niet). De focus van mijn onderzoek ligt op het verbeteren van de inclusiviteit van openbare toiletten op stedelijk niveau, zodat zo veel mogelijk mensen zorgeloos gebruik kunnen maken van een openbaar toilet.

Wilt u bijdragen aan het onderzoek? Vul dan de survey in: https://forms.gle/wSeiPG1nsdGQcptj9.

Vriendelijke groet, Justine Donia Nota

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds