slideshow11

Becasine19 april 2018
Sinds kort is er een sterk verbeterde versie van de 'Becasine' op de markt gekomen. Met de Becasine kan iedereen gaan wandelen, zowel op platte wegen als in de natuur, op veldwegen, in de bossen. Mensen met een beperkte mobiliteit kunnen met de Becasine zelfs loopwedstrijden meeleven, zowel op platte wegen als in de natuur. Het vervoermiddel is genomineerd voor de Innovatie Awards tijdens de komende Support beurs.

Het gebruik van Becasine in heel eenvoudig: zitten en wegwezen. Eén persoon achteraan volstaat reeds om te vertrekken. De Becasine kan zonder moeite in de meeste auto's vervoerd worden. Het monteren gebeurt in enkele minuten, zonder gereedschap. Becasine is voorzien van een schokdemper, een kussen voor zitvlak en rug, een heupriem en een grote draagtas. Becacasine is opgebouwd met natuurlijke, recycleerbare materialen: aluminium, hout en rubber. Deze materialen vragen nagenoeg geen onderhoud.

Klik hier voor de website van de Becasine.

 

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds