slideshow11

Veenlandexpress24 maart 2017
Wie wil er niet met een huifkar het zeldzame hoogveen van het Bargerveen beleven? Knap lastig als je in een rolstoel zit. Met een hypermoderne huifkar wil boswachter Jans de Vries mensen met een beperking toch de natuur in krijgen.
De huidige huifkar is al 40 jaar oud en hard aan vervanging toe. Boswachter de Vries wil een nieuwe huifkar aanschaffen, die volledig wordt ingericht om comfort te bieden aan 60 mensen, waaronder mensen met een beperking. Met een verwarmd onderdek en een veilige trap naar het bovendek kunnen groepen en families, jong en oud, weer jarenlang genieten van excursies over het laatste stuk hoogveen van Nederland.

Verdere informatie: Buitenfonds.nl.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds