slideshow11

natuurvooriedereenlogo20 maart 2017
In het bos achter het bezoekerscentrum in Oisterwijk is een grote speelplek aangelegd. Deze speelnatuur van OERRR is voor alle kinderen toegankelijk. Een plek om heerlijk samen te spelen, of je nu wel of niet een beperking hebt. Je rijdt of loopt er zo via een spannend bospad naartoe en je komt langs plekken waar je hutten bouwt of met een pomp een beek oppompt. Op zondag 9 april is de feestelijke opening van de toegankelijke Speelnatuur bij Bezoekerscentrum Oisterwijk. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.45 uur op de bosweide voor de ingang van het Bezoekerscentrum. Lisa Wade, ambassadeur van OERRR en bekend van het Klokhuis, zal de Speelnatuur openen. Daarna kunnen alle kinderen de Speelnatuur zelf gaan ontdekken.

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds