slideshow11

natuurvooriedereenlogo20 maart 2017
In het bos achter het bezoekerscentrum in Oisterwijk is een grote speelplek aangelegd. Deze speelnatuur van OERRR is voor alle kinderen toegankelijk. Een plek om heerlijk samen te spelen, of je nu wel of niet een beperking hebt. Je rijdt of loopt er zo via een spannend bospad naartoe en je komt langs plekken waar je hutten bouwt of met een pomp een beek oppompt. Op zondag 9 april is de feestelijke opening van de toegankelijke Speelnatuur bij Bezoekerscentrum Oisterwijk. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.45 uur op de bosweide voor de ingang van het Bezoekerscentrum. Lisa Wade, ambassadeur van OERRR en bekend van het Klokhuis, zal de Speelnatuur openen. Daarna kunnen alle kinderen de Speelnatuur zelf gaan ontdekken.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds