slideshow11

koninklijkeweg419 maart 2017
Onlangs is er een constructief overleg geweest tussen vertegenwoordigers van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en Kenniscentrum Groen & Handicap over de verbetering van het onderhoud van de Koninklijke Weg en het Westerborkpad. Bij de aanleg van deze twee langeafstandswandelingen (in resp. 2008 en 2010) is geprobeerd ze volledig toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Helaas is de afgelopen jaren het onderhoud van de wandelpaden erbij ingeschoten, waardoor de toegankelijkheid sterk is verminderd. Daarbij gaat het vooral om de bewegwijzering en het onderhoud van picknicktafels en andere rustpunten. Het overleg resulteerde in de toezegging van de KWBN om het onderhoud weer op te pakken. Ook zal weer contact gezocht worden met de 'wandelbuddies' die toentertijd zijn opgeleid voor de begeleiding van mensen met een visuele beperking.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds