slideshow11

Goed voor elkaarprijs 201727 februari 2017
Ook dit jaar wil Kenniscentrum Groen & Handicap weer een bijzonder goed toegankelijke wandelroute belonen met de 'Goed voor elkaar-prijs'. Daarom vragen we aan iedereen, die een mooie en toegankelijke wandelroute kent, deze voor te dragen voor deze prijs. Uit de genomineerde wandelroutes zal een deskundige jury de winnaar vaststellen.

Om een geschikte wandelroute door te geven stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, plaats en startpunt van de wandelroute. Iedereen die een voordracht heeft gedaan wordt op de hoogte gehouden van het aantal nominaties en de verkiezing van de 'Goed voor elkaar-prijs'. Ook ontvangt u tezijnertijd een uitnodiging om, zo mogelijk, de uitreiking van de prijs bij te wonen.

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds