slideshow11

Goed voor elkaarprijs 201727 februari 2017
Ook dit jaar wil Kenniscentrum Groen & Handicap weer een bijzonder goed toegankelijke wandelroute belonen met de 'Goed voor elkaar-prijs'. Daarom vragen we aan iedereen, die een mooie en toegankelijke wandelroute kent, deze voor te dragen voor deze prijs. Uit de genomineerde wandelroutes zal een deskundige jury de winnaar vaststellen.

Om een geschikte wandelroute door te geven stuurt u een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, plaats en startpunt van de wandelroute. Iedereen die een voordracht heeft gedaan wordt op de hoogte gehouden van het aantal nominaties en de verkiezing van de 'Goed voor elkaar-prijs'. Ook ontvangt u tezijnertijd een uitnodiging om, zo mogelijk, de uitreiking van de prijs bij te wonen.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds