slideshow11

aangepastevakantiegids26 januari 2017
Er is een nieuwe mogelijkheid voor mensen met een beperking om gemakkelijk, snel en gratis hun ideale vakantie samen te stellen. De Aangepaste Vakantie Gids (www.aangepastevakantiegids.nl) is een nieuw en onafhankelijk (crossmediaal) platform van uitgever Vinda Media, voorheen uitgever van De Blauwe Gids voor aangepaste vakanties.
Aangepaste Vakantie Gids helpt iedereen die met een beperking of aandoening op vakantie wil de juiste weg te vinden in het labyrint van vakantieaanbiedingen, waarvan lang niet altijd duidelijk is of je er wel met een beperking terechtkunt. Gasten beoordelen via reviews de kwaliteit van de genoten vakanties. Via reisverhalen kunnen zij hun reiservaring delen met andere gasten. Aangepaste Vakantie Gids wordt zo een community voor mensen met speciale vakantiewensen!

Weloverwogen keuze

De website geeft vakantiegangers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of chronische ziekte – eventueel geholpen door partner, gezin, familie, mantelzorger of vrienden - de kans die keuze weloverwogen en goed te maken. Zij kunnen online in detail aangeven welke specifieke voorzieningen en/of hulpmiddelen en zorg nodig zijn, waardoor de zoekmachine de accommodaties of reisorganisaties eruit filtert die aan al die wensen voldoen.
Aangepaste Vakantie Gids presenteert het meest complete online overzicht op dit gebied, zodat er gegarandeerd voor iedereen de meest toepasselijke vakantie uitrolt. Naast het uitgebreide vakantieaanbod presenteert het platform ervaringsverhalen van vakantiegangers. Een groot voordeel is ook dat het platform geen boekingskosten berekend.

Liever papier?

In de papieren Aangepaste Vakantie Gids 2017 worden ook uitstapjes gemaakt naar de buurlanden Duitsland, Engeland en België. De gids biedt bovendien veel extra informatie, zoals over de financiën en de inzet van het persoonsgebonden budget, respijtzorg voor mantelzorgers, verzekeringen en tips.
De papieren Aangepaste Vakantie Gids kan voor € 5,95 besteld worden via www.aangepastevakantiegids.nl/bestellen/ 

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds