slideshow11

oplemenvoeten30 november 2016
De afgelopen maand is er een eerste contact tot stand gekomen tussen Wandelmagazine.nu/Op Lemen Voeten en Kenniscentrum Groen & Handicap.
Wandelmagazine.nu is dé website van wandelend Nederland, boordevol mooie wandelingen en wandelverhalen in binnen- en buitenland. Groen & Handicap pleit ervoor om bij alle wandelingen op die website ook de mate van toegankelijkheid voor mensen met een beperking op te nemen. Op die manier worden wellicht meer gehandicapte wandelaars bij wandelmagazine.nu betrokken. Groen & Handicap zal af en toe een 'blog' schrijven over onze ervaringen met (on)toegankelijke wandelpaden.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds