slideshow11

veluwezoom227 oktober 2015 
Op 25 oktober jl. zijn bij het bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden op feestelijke wijze de aangepaste speelelementen in gebruik genomen. Natuurmonumenten heeft met steun van de Provincie Gelderland een aantal speelelementen rondom het bezoekerscentrum geplaatst. Hierbij zijn in samenwerking met en financiële steun en kennis van het Revalidatiefonds, Fonds verstandelijk gehandicapten en Kenniscentrum Groen & Handicap ook een aantal elementen voor kinderen met een beperking toegevoegd zodat de speeltuin geïntegreerd spelen voor zowel kinderen met als zonder beperking mogelijk maakt. Tijdens het Wandelfeest is er geld ingezameld dat ten goede is gekomen aan dit project. De speeltuin is voor iedereen, waarbij toegankelijke speelelementen op een natuurlijke manier zijn toegevoegd.

Klik hieronder voor de foto's:

 

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds